Den gröna boken


Jag har en grön bok där jag
skriver allt från packlistor,
tankar och adresser.
I den finns en lista
med böcker jag inte får
glömma att jag ska läsa.
Tipsa gärna om fler titlar! 

6 thoughts on “Den gröna boken

  1. Jag skrev ett uppmärksammat inlägg om kärlek på min blogg för inte så länge sedan. Det var ärligt och intensivt, utelämnade inga smutsiga detaljer och jag gav allt jag hade att ge. Men framförallt kändes det viktigt. Det var från början ett önskemål av mina läsare och jag valde att ta till mig det önskemålet berätta om hur det är att försöka hitta glöden igen efter man blivit dumpad. Glöden i en annars så destruktiv vardag där man vinglar på kanten av en avgrund. Jag tror att det här är otroligt viktigt att få ut, för någonstans finns det hopp. Det finns liv och det finns hopp och jag tycker att det är fruktansvärt viktigt att dela med sig utav det. Läs det gärna. :) Jag lovar dig, att det och de andra texterna som jag skrivit om kärlek, är bra. Direktlänk till kategorin med inläggen om kärlek kommer här: http://thefworld.blogg.se/category/tankar-om-karlek.html Kram!

  2. Du har ju redan en väldans massa bra böcker i din lista, men jag är ju lite förtjust i Jane Austen. Vet inte om du har läst något av henne? De är liksom mysiga och fulla av söt romantiserad kärlek ^^Annars kan jag även rekommendera Shanghai Baby av Wei Hui. Nu var det ett tag sedan jag läste den men jag har läst den ett flertal gånger och tycker om den väldigt mycket.

  3. Svar till Nhina:Av Jane Austen har jag bara läst Stolthet och fördom, men har sett lite fler filmer.. Men jag borde helt klart ta tag i böckerna. Det får kanske bli en Austen-höst. Vilket påminner mig om – Har du sett Jane Austen book club? :) SE DEN!Åhh den skriver jag upp direkt :D

  4. Doktor Zjivago! Vet dock inte om den är bra som bok men den har iafal fått nobelpriset haha! Miniserien är hursomhelst helt underbart bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s