Did I tell you about today

Igårkväll hade vi Julia över på vin, hon kom på den eminenta idén att sitta på balkongen! Så vi lyfte ut matsalsmöblerna och ett litet bord. Det blev mycket mysigt!

Idag sov vi till lunch och åt en god “frukost”, Jonas stack sedan på träning med bandet och jag korrläste en c-uppsats. När han kom hem tog vi en promenad uppe i röda stan. Det är ett område precis ovanför oss som består av bara röda hus med vita knutar och små söta trädgårdar. Nu lagar vi en lasagne med extra allt, basreceptet vi utgår från är PickiPickis.
Idag slängde vi i lite vin också och jag tänker ha persilja i bechamelsåsen. Mums! Och därmed är även veckans matlådor klara. Undrar hur mums jag kommer tycka den är på torsdag haha!

Senare ikväll ska vi upp till Emmy och Anton i huset bredvid för att se Fight Club, de har inte sett den OCH DET GÅR JU INTE. Fight Club blir ju bara bättre för varje gång och det är alltid kul att se den med några som inte sett den alls. Detta är en mysig söndag med andra ord och en himla fin vecka väntar!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s