Win This Life

I söndags fick jag ett sms med frågan “Bor du nära tågstationen i Norrköping?”, som av en händelse bor jag sjukt nära – kanske bara sju minuter eller så. Det visade sig vara extra bra just då för eminenta Nicole Sabouné var försenad från Stockholm och skulle missa en anslutning i Norrköping. Jag gick ner och mötte henne och tog med henne hem till oss en timme. SJ-förseningar är inte alltid så dumma ändå.

Vi hann ta en mysig adventsfika och skratta åt att Jonas ursäktade vårt vardagsrum som lite trångt nu med julgran och allt. Nicole själv bor i en lägenhet på 26 kvadrat så hon tyckte nog hon skulle klara sig fint i vårt trånga vardagsrum med tanke på att hela vår lägenhet är på 87 kvadrat. Det blev lite högstadieminnen blandat med ångesten man kan känna i Sölvesborg för att man alltid möter någon man känner inne på MQ. Men framförallt pratade vi om hennes musik och om det verkligen är så att alla i musiksverige känner varandra.

Nu har hon precis släppt ny singel och i januari kommer skivan! Ska bli så spännande att lyssna på hela. Här har vi hennes senaste video:

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s