About Time, QuizUp och ett huvud av tankar som far runt, runt, runt, plingar, skränar och låter som ett flipperspel

Jag vet att jag ligger lite efter i bloggandet nu, har inte ens hunnit med påsken och sen har vi ju Köpenhamn dessutom! Men det kommer. Över huvud taget ligger jag efter sen i påskas. Tänker på hur många bloggar jag följer dagligen, som uppdaterar kanske 3 inlägg om dagen och jag har inte hunnit läsa på 3 veckor. Det känns liksom lite motigt att ta sig an.

Sen har jag börjat spela QuizUp, en quizapp (som namnet antyder) som är helt beroendeframkallande för man kan gå upp i level och det finns rankings och statistik och du kan möta spelare från hela världen i VILKET ÄMNE SOM HELST. Just nu är jag på lever 20 i Harry Potter-books, level 16 i Myths And Folklore, level 15 i Disney… Ja ni hör ju. Allt finns. Konst, historia, litteratur, sport, tv-serier, gåtor, grammatik ALLT. Helt fullkomligt beroendeframkallande. Min syster Thilda ligger just nu etta i Sverige på A Song of Ice and Fire. Inte så himla illa. Själv försöker jag läsa klart A Dance With Dragons.

DÄREMOT tänkte jag slänga in ett litet filmtips!
Emmy och jag tittade på About Time igår – riktigt fin film av samma regissör som Love Actually. Superdupermysig och fin och tänkvärd. Se den!

2 thoughts on “About Time, QuizUp och ett huvud av tankar som far runt, runt, runt, plingar, skränar och låter som ett flipperspel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s