Vad vet om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon

IMG_0547

I måndags hängde vi med dessa fina två. Simon och Julia! Tillsammans med Julia har Jonas skrivit c-uppsats och för några veckor sedan bestämde vi (jag) att det ska fan firas när den är klar för att skickas in. Sagt och gjort.

Vi bjöd in dessa snyggingar hem till oss i måndags och tillsammans såg vi till att ha rejält med mousserande på lager. Vädret var underbart och vi började med en flaska Veuve Clicqout Sec och lagade mat tillsammans (ska erkänna att jag inte bidrog med någonting förutom ett glatt humör och champagne, de andra fixade käket). Sen satt vi på balkongen hela kvällen och pratade fram till 02. Det är det som är så fint med Julia och Simon, de är ypperliga samtalsmakare och så härliga att prata med. För att inte tala om hur mycket vi allihop gillar att dricka vin och filosofera alltså. Ska inte säga hur många flaskor vi köpte och ändå var lite osäkra på om de verkligen skulle räcka. Det fanns ju så mycket att fira!

Vid 02 flyttade vi in i vardagsrummet och fortsatte kvällen, här var jag rätt rejält tröttkalladetvadduvill, satt och slumrade men efter ett tag kom jag igång igen. Hade dock ett möte bokat klockan 09.00 dagen efter så tog det lugnt efter 02. Vilket kanske inte riktigt kan sägas om de andra, vi gick och la oss 04.30 medan gryningen letade sig in i lägenheten efter vad som måste varit världens bästa start på sommarledigheten (ok vi ska jobba hela högen) och det bästa firandet av en färdig c-uppsats någonsin. Jag är så glad att Jonas valde att plugga i Norrköping, vi har fått så många fantastiska vänner här.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s